Na maandenlange voorbereiding, fysieke (zee)trainingen en niet te vergeten een enorme logistieke operatie, is het dan zover! De DMRC is klaar om vanuit Vlissingen naar Rotterdam te gaan roeien. Een tocht van meer dan 150 kilometer! Dit wordt onze derde grote tocht na Rotterdam-Londen in 2015 en de challenge Den Helder-Wilhelmshaven (Duitsland) in 2017.

Ook nu roeien we voor en met buddy’s in nood van

Vlissingen – Rotterdam  6 – 7 – 8 september 2018

Wat gaan we doen? Lees verder >>

Voor alle bedrijven en organisaties die hun portie traditionele “ teamuitjes” gehad hebben is er een mogelijkheid om bij DMRC deel te nemen aan een clinic of een bedrijfs teamuitje. ( denk ook aan MT- teambuilding sessies. )
Onder begeleiding van (oud) mariniers verplaats je langs plekken waar je nog nooit geweest bent en ervaar je Rotterdam op een andere manier.

Amstelveen - Op vrijdag 13 april heeft de voorzitter van de Dutch Marines Rowing Challenge, de heer Peter Bercx, aan de directeur van KNGF Geleidehonden, mevrouw Meta Neeleman, een cheque van €15.000,- overhandigd. De heer Bercx: "Wij zijn trots dat met deze donatie de al enkele jaren bestaande samenwerking met KNGF Geleidehonden kan worden onderstreept. Met deze donatie stelt de roeisloepvereniging DMRC, een vereniging van oud- en nog actief dienende mariniers die roeien voor en met buddy’s in nood, KNGF Geleidehonden in staat een buddyhond beschikbaar te stellen aan een oud-marinier die leidt aan een Post Traumatische Stress Stoornis (PTSS). Dat was wat de oprichters van onze vereniging voor ogen stond toen begonnen werd met sloeproeien".

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseert de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) voor de 3e achtereenvolgende keer de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam. De Memorial Regatta is een roeisloepwedstrijd over een afstand van 16,65 kilometer over de rivier de Maas. De start en finish zijn in het ‘Boerengat’ bij jachthaven “De Rotterdamsche Admiraliteit” aan de Admiraliteitskade 86 te Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam is gevraagd het startschot te komen geven.
Wil jij met je roeisloepteam aanhaken?  ( klik hier )
Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden.

Klik hier om je aan te melden

Voor 14th of May

Memorial Regatta Rotterdam


Ga naar Facebook, klik hier!

Donatie, klik hier!

Aanmelden nieuwsbrief

Klik hier voor overzicht nieuwsbrieven

Overzicht nieuws

Contactgegevens

Rekeningnummer: NL78INGB0006713344
o.v.v. "donateur DMRC"

E-mailadressen:
Algemeen: info@dmrc.nl
Donaties: funding@dmrc.nl
Media: marcom@dmrc.nl

K.V.K nr. 62513966

Klik hier voor het privacy beleid.

© 2019 Dutch Marines Rowing Challenge