Aanmelden14TH OF MAY MEMORIAL REGATTA ROTTERDAM 2019

Beste sloeproeier,
Op zaterdag 11 mei 2019 organiseert de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) voor de 4e achtereenvolgende keer de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam. De Memorial Regatta is een roeisloepwedstrijd over de rivier De Maas en gaat over een afstand van 16,65 kilometer.
De start en finish zijn in het ‘Boerengat’ bij jachthaven “De Rotterdamsche Admiraliteit” aan de Admiraliteitskade 86 te Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam is gevraagd het startschot te komen geven.

Wil jij met je roeisloepteam aanhaken?
Vul dan het aanmeldingsformulier in (KLIK HIER) of meld je aan bij Mark Somers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Er zal geroeid worden in de klassen Whaler, Kuiken en Pilot Gigs. Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden.

Ambitie
Het is onze ambitie om dit jaar een deelnemersveld van meer dan 30 sloepen -waaronder de 7 sloepen van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC)- aan de start van deze unieke roeisloepenrace te laten verschijnen.

Achtergrond Memorial Regatta
De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam wordt door de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC), het Korps Mariniers, de gemeente Rotterdam en de Stichting Rotterdam en de Mariniers georganiseerd ter nagedachtenis aan het bombardement op de stad Rotterdam op 14 mei 1940. Niet alleen de offers van de mariniers en burgerslachtoffers van het bombardement staan centraal. Ook diegenen die getroffen zijn tijdens hun actieve dienst en de nabestaanden van overleden mariniers worden met de Regatta eer bewezen.

 

VOOR en NA de wedstrijd kranen Alleen VOOR de wedstrijd kranen Alleen NA de wedstrijd kranen Beide keren NIET kranen

Wilt u gebruik maken van de parkeergelegenheid op de Van Ghentkazerne?

Voor het parkeren van auto en/of trailer wordt gebruik gemaakt van de parkeergelegenheid bij de Van Ghentkazerne. I.v.m. beveiliging zijn enkele gegevens noodzakelijk om toegelaten te kunnen worden. Zonder opgave van gegevens, kan geen gebruik worden gemaakt van de parkeer-gelegenheid. Vul s.v.p. kenteken auto en trailer alsmede naam van chauffeur hieronder in:

Ik verklaar deel te nemen op eigen risico en het is mij bekend dat de organisatie DMRC niet aansprakelijk kan worden gesteld voor welke schade dan ook, direct of indirect verband houdende met de deelname.

memorial regatta

Contactgegevens

Rekeningnummer: NL78INGB0006713344
o.v.v. "donateur DMRC"

E-mailadressen:
Algemeen: info@dmrc.nl
Donaties: funding@dmrc.nl
Media: marcom@dmrc.nl

K.V.K nr. 62513966

Klik hier voor het privacy beleid.

© 2019 Dutch Marines Rowing Challenge