Aanmelden 12 mei 2018: 14TH OF MAY MEMORIAL REGATTA ROTTERDAM

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseert de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) voor de 3e achtereenvolgende  keer de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam. De Memorial Regatta is een roeisloepwedstrijd over een afstand van 16,65 kilometer over de rivier de Maas. De start en finish zijn in het ‘Boerengat’ bij jachthaven “De Rotterdamsche Admiraliteit” aan de Admiraliteitskade 86 te Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam is gevraagd het startschot te komen geven.

Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden.
Met het onderstaande formulier kunt u de sloep aanmelden:

VOOR en NA de wedstrijd kranen Alleen VOOR de wedstrijd kranen Alleen NA de wedstrijd kranen Beide keren NIET kranen

Wilt u gebruik maken van de parkeergelegenheid op de Van Ghentkazerne?
Vul dan het kenteken van de auto en kenteken trailer hieronder in.

Ik verklaar deel te nemen op eigen risico en het is mij bekend dat de organisatie DMRC niet aansprakelijk kan worden gesteld voor welke schade dan ook, direct of indirect verband houdende met de deelname.


Ambitie
Het is onze ambitie om dit jaar een deelnemersveld van meer dan 15 sloepen -waaronder de 7 sloepen van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC)- aan de start van deze unieke roeisloepenrace te laten verschijnen.

Achtergrond Memorial Regatta
De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam wordt door de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC), het Korps Mariniers, de gemeente Rotterdam en de Stichting Rotterdam en de Mariniers georganiseerd ter nagedachtenis aan het bombardement op de stad Rotterdam op 14 mei 1940. Niet alleen de offers van de mariniers en burgerslachtoffers van het bombardement staan centraal. Ook diegenen die getroffen zijn tijdens hun actieve dienst en de nabestaanden van overleden mariniers worden met de Regatta eer bewezen.

Bekijk hieronder foto's van de 2de editie in 2017.
Klik hier om naar een verslag te gaan van editie 2017.

 

© 2018 Dutch Marines Rowing Challenge