DMRC Dutch Marines Rowing Challenge
Challenge DMRC 2022 250 km roeien van Roermond naar Rotterdam

Op 13 mei is de zesde editie van de 14th May Memorial Regatta Rotterdam gehouden.

Via deze weg willen we alle deelnemers, vrijwilligers en iedereen die aan deze editie hebben bijgedragen bedanken voor hun inzet. Buiten dat het een mooie zonnige dag was hebben zij ervoor gezorgd dat de zesde editie weer een enorm succes was.

Een speciale dank voor de ondersteuningsboten en de bemanning van  de Alphecca en de Oude Waal 3.

Alphecca                Oude Waal 3

Ook dank aan de bestuurder van de rib, Marco Binnendijk – Dolphin Maritime, die ervoor heeft gezorgd dat onze huisfotograaf Richard Seijger, ripa-photo.com, mooie plaatjes tijdens de wedstrijd kon maken.

Dolphin Maritime      Rib Dolphine Maritime         RIPA Photo

De foto’s zijn overigens te vinden op de Facebook pagina: https://www.facebook.com/DutchMarinesRowingChallenge

Nogmaals dank, dank, dank allen voor jullie bijdrage aan de zesde editie.

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Bierpakket DMRC

Bierpakket DMRC

Om geld te genereren voor de Challenge 2023 van Maastricht naar Rotterdam gaat de DMRC bierpakketten verkopen. Het zijn vier bieren gebrouwen door de Stadsbroewerie Remunj / Stadsbrouwerij Roermond

Lees verder »

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.