DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Baltic Sea Circle Winter Rally is gestart met Lennert en Dorian

Baltic Sea Circle Winter Rally is gestart met Lennert en Dorian

Vandaag zijn Lennert Ras en Dorian Papavoine vertrokken naar Hamburg voor de start van de Baltic Sea Circle Winter Rally. Ze gaan in hun Volvo-164, die ze zelf opgeknapt hebben, 7500 km rijden door 9 landen in 16 dagen.

https://superlative-adventure.com/nl/baltic-sea-circle.html

Ze hebben als goede doel de Dutch Marines Rowing Challenge gekozen en hebben ondertussen al ruim 1000 euro opgehaald.

Doneren

Heren, namens de DMRC heel veel succes en rijplezier.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.