DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Voorbereiding challenge 2015 Rotterdam Vlissingen Londen

Ter voorbereiding op deze monstertocht was een aantal teams al in de zomer van 2013 gestart met de training onder het beproefde mariniersmotto “train as you fight”. Hoewel sloeproeien niet tot de dagelijkse activiteiten behoort, combineert het traditie met kracht, doorzettingsvermogen en teamwork en dit allemaal volgens de kernwaarden “verbondenheid, kracht en toewijding”.

Verspreid over heel Nederland zijn teams van Dutch Marines Rowing Challenge fanatiek aan het trainen om de 350 kilometer van Rotterdam via Vlissingen naar Londen tot een goed einde te brengen. Een van de teams gaf – met minimale voorbereiding – tijdens de bekende sloeproeirace Muiden-Pampus-Muiden al het nakijken aan een groot aantal andere deelnemers.

Om goed beslagen ten ijs te komen, staan in 2014 en 2015 nog andere races op het programma. Zo wilden we een onvergetelijke indruk achterlaten op de wedstrijdkalender van de Federatie Sloeproeien Nederland en staan evenementen op het programma als de HT-race, Crazy River Race op de Wolga (145 km), de Ocean to City Race Cork (Ierland) en de slag om Gent. Ten slotte was een van onze teams de eer te beurt gevallen om de sloep te roeien waarmee op 30 november 2013 werd herdacht dat de Prins van Oranje 200 jaar geleden voet aan wal zette in Scheveningen.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.