DMRC Dutch Marines Rowing Challenge
pdf

De Challenge 2015 naar Londen was een groot succes!
Niet alleen voor de deelnemers maar ook voor de “Buddy’s in Nood”. Meer dan € 300.000 werd via bedrijven, instanties en particulieren gedoneerd en daar is de Dutch Marines Rowing Challenge u heel erg dankbaar voor!
Dit geld werd niet alleen gebruikt om onze buddy’s te helpen, ook werd een deel gebruikt voor de aanschaf van de sloepen en trailers. Dit betekend dat de sloepen nu eigendom zijn van onze vereniging en gebruikt kunnen worden voor trainingen, landelijke wedstrijden en roeiclinics.

DMRC Challenge 2017

Op de ledenvergadering begin 2016 is besloten om wederom een speciale uitdaging aan te gaan in 2017. Wij zullen van Den Helder naar Wilhemshaven in Duitsland roeien. Een tocht van circa 300 kilometer over de Nederlandse en Duitse Wadden.

DMRC Challenge 2019

In 2019 heeft DMRC het plan om samen met Amerikaanse (oud) Mariniers een deel van de Mississippi af te roeien.

DMRC zoekt sponsoren

Wij zijn op dit moment druk bezig om nieuwe sponsoren te zoeken. Wij bieden een twee-jarige verbintenis aan voor de jaren 2017-2018. Dit houdt in dat uw bedrijfslogo twee jaar lang op onze sloepen en/of kleding zichtbaar is in Nederland en daar buiten.

Wat voor sponsoren zoeken wij?
Wij zoeken bedrijven, instanties en particulieren die ons fantastische doel een warm hart toedragen.

Wat voor sponsor kunt u worden?
Hoofd sponsor.
Onze hoofd sponsoren hebben wij onderverdeeld in drie categorieën; Goud, Zilver en Brons.
Wij bieden deze sponsoren vele manieren van exposure zoals grote stickers op de sloepen, bedrijfslogo’s op onze roeikleding, uitnodigingen voor speciale gelegenheden etc.
Tevens zijn wij op zoek naar product sponsoren want ja, wij hebben kleding, eten, drinken, vervoer, stroom, diesel, foto’s en nog vele andere dingen nodig. Wij kijken dan naar de waarde van deze bijdrage, welke dan ook weer kan worden omgezet naar een sticker op sloepen zodat ook de productsponsoren hun verdiende exposure krijgen.

Voor meer informatie over ons “Bedrijven Sponsoren Menu” klik hier om de sponsor menu te downloaden. Daar treft u de mogelijkheden, die wij, buiten alle media exposure, kunnen aanbieden.
Omdat iedere euro telt hebben wij een speciale donatie button gemaakt. Voor informatie klikt u op de link donatie button of klik hier.
Zou u wél willen doneren maar heeft u geen behoefte aan publiciteit, dan kunt u uiteraard een anonieme donatie doen.

Onze sloepen liggen op 7 locaties in Nederland.
Klik hier voor een overzicht van de locaties.

Lees hier meer over de Challenge van 2017.

Wij voelen ons gesteund door diverse bekende Nederlanders zoals de Rotterdamse burgermeester Dhr. A. Aboutaleb, de Rotterdamse topchef Herman den Blijker en de Commandant van het Korps Mariniers Brigadegeneraal F. van Sprang en vele andere televisie bekendheden.
Naast het creëren van voldoende exposure voor de boodschap van onze sponsorpartner kunnen wij nog een aantal zaken bieden die voor extra toegevoegde waarde zorgen. Denk hierbij aan o.a.

  • Verzorgen van (bedrijfs)presentaties & workshops
  • Verzorgen van roeiclinics en teambuilding sessies
  • Programma’s voor sponsoren en hun zakenrelaties
  • VIP arrangementen events, wedstrijden & overtocht
  • Samenbrengen van stakeholders & sponsoren

Er zijn diverse sponsoring mogelijkheden. Download de onderstaande pdf bestanden. Daar kunt u aangeven welk plan het beste bij u past.
U kunt ook een mail sturen naar funding@dmrc.nl of bel Henk Manden op 06-51552006 (van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 uur en 18.00 uur) of laat u terug bellen met onderstaande formulier.

{rsform 11}

Downloads voor sponsoren (sponsor menu):

pdfDMRC_1665_kaart.pdf

pdfDMRC_sponsor_menukaart.pdf

pdfVoorwaarden_bij_ovk_DMRC.PDF

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.