DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

De Dutch Marines Rowing Challenge is een fundraising project en wij zijn trots en blij met de substantiele donaties die gedaan zijn. 

Natuurlijk zoekt de Dutch Marines Rowing Challenge nog veel meer donateurs. Personen en organisaties zijn van harte welkom om een donatie te doen. Men krijgt daarvoor ook een vermelding op onze website.

Indien u een financiële bijdrage aan dit project wilt leveren kunt u dat doen door een bedrag over te maken naar:

Vereniging DMRC
Rekeningnummer: NL78INGB0006713344

o.v.v. “donateur DMRC”

K.V.K nr. 62513966

Voor meer info omtrent donaties kunt u contact opnemen met funding@dmrc.nl

 

Onze Donateurs:

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.