DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Donateur Jetchair

Jetchair is donateur van de Dutch Marines Rowing Challenge

www.jetchair.nl is een jong bedrijf die gebruikte kantoorstoelen een nieuw leven geeft!

We kijken de stoelen goed na, repareren en her-stofferen indien nodig en de stoelen worden met garantie weer verkocht. De meeste orders gaan on-line, maar in Geldrop (bij Eindhoven) hebben we een mooie showroom met ca. 200 verschillende stoelen en een voorraad van enkele duizenden stoelen! Daar kun je de stoelen natuurlijk eerst beoordelen op comfort, kwaliteit en uitstraling, voordat je besluit tot aanschaf. Naast de gebruikte stoelen hebben we ook vele stoelen die we hebben opgekocht uit showrooms van kantoorinrichters, vele demo-stoelen en diverse voordelige nieuwe kantoorstoelen.

Voor meer informatie over Jetchair ga naar www.jetchair.nl

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.