DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Zaterdag 15 oktober de Kick Off DMRC Challenge 2017

De voorbereidingen zijn in volle gang! Alles wordt uit de kast gehaald om as zaterdag 15 oktober de Kick Off Challenge 2017 tot een uniek Event te maken. Strandbad Duin/ SteelCreek Almere wordt aankomend weekend omgetoverd tot tijdelijk hoofdkwartier van DMRC.

Een compleet tentenkamp, de DMRC-Toko kar, de DMRC sloepen, landingsvaartuigen van Keep Them Landing, snelle RHIB’s, schminken en springkussens voor de kinderen, live-muziek en BBQ en een sappie!

Dit is DMRC ten voeten uit!

Burgemeester Franc Weerwind van Almere zal de Kick Off Challenge 2017 officieel openen. Brigade-generaal Van Sprang zal als beschermheer de DMRC toespreken.
Speciale dank aan SteelCreek en BBQ Bastards, Marina Muiderzand Almere. Zij maken het mogelijk om de Kick Off op deze unieke locatie te laten plaats vinden!!

Niet genodigden let op:
Dit is een dag voor uitsluitend DMRC leden en familie en genodigden.
Wij vragen begrip voor het feit dat de Kick Off Challenge 2017 geen openbaar event is.
Omdat de locatie niet is afgesloten vinden wij het zeker niet erg als mensen even komen kijken want er is genoeg te zien.
Echter de mogelijkheden om mee te varen met KTL, de RHIBs en of in de sloepen is in principe uitsluitend voor de DMRC leden en gasten. Op het moment dat er formele momenten zijn zullen wij bezoekers die niet genodigd zijn vriendelijk verzoeken om de locatie te verlaten. De toko DMRC staat er ook en vanuit de toko worden onze spullen verkocht. Die plek is voor iedereen bereikbaar en daar bent u tijdens het Event van harte welkom! (Voor de kids zeker een sticker halen…)

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.