DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Trainen voor de DMRC Challenge 2023

De Dutch Marines Rowing Challenge is zich hard aan het voorbereiden voor de challenge 2023 op 25 augustus. Je roeit niet zomaar 300 km in een roeisloep gelijk op met meerdere sloeproeiteams over deze afstand. Er wordt getraind op de 5 DMRC roeilocaties teRotterdam, Almere, Culemborg, Roermond en IJsselmuiden.

Ben jij oud marinier en wil jij mee trainen met 1 van de roeiteams, op 1 van onze bijzondere locaties, meld je dan aan! Doe mee met deze bijzondere challenge in 2023. Verbondenheid, kracht en toewijding. Samen met elkaar en voor elkaar dus! Wees er snel bij omdat je fit moet zijn voor de challenge. Je krijgt eerst de basis les sloeproeien, waarna je mee kan gaan trainen in 1 van de locaties die voor jou het beste uit komt.

Lees meer over de DMRC Challenge 2023 >

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.