DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Great River Race + (Oud-)mariniers roeien van Rotterdam naar Londen

150 (oud-)mariniers hebben zaterdag 12 september een roeitocht van 350 kilometer volbracht. De monstertocht van de Dutch Marines Rowing Challenge startte tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Deze leidde via Vlissingen over de Noordzee naar Engeland.

“Een supergave ervaring. Met elkaar en voor elkaar. De momenten op zee en de emotionele finish onder de Tower Bridge blijven me nog lang bij”, aldus oud-marinier Mike Schurink.

website: http://defensie.nl
magazines:
http://magazines.defensie.nl
twitter:
http://twitter.com/defensie
vacatures (militair):
http://werkenbijdefensie.nl
vacatures (burger):
https://www.werkenvoornederland.nl/va…

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.