DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Flyer DMRC wordt dit weekend uitgedeeld op 22 Maasrace

Vandaag vrijdag 02-09-2016 tot en met zondag 04-09-2016 is DMRC  aanwezig in Rotterdam voor de 22ste  Maasrace.
Dit is een fantastische race, zeker het bezoeken waard. DMRC zal er zijn met 3 sloepen, deelnemen aan de wedstrijd op zaterdag.
De toko kar zal er alle 3 dagen zijn om DMRC producten te kopen, om informatie te geven en om de nieuwe flyer uit te delen.
Meer info over de 22 Maasrace: www.sloeproeien.nl/news/maasrace/
Download hier de flyer in pdf formaat: DMRC_Flyer.pdf

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.