DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Een teambuilding om nooit te vergeten!!

Voor alle bedrijven en organisaties die hun portie traditionele “ teamuitjes” gehad hebben is er een mogelijkheid om bij DMRC deel te nemen aan een clinic of een bedrijfs teamuitje. ( denk ook aan MT- teambuilding sessies. )
Onder begeleiding van (oud) mariniers verplaats je langs plekken waar je nog nooit geweest bent en ervaar je Rotterdam op een andere manier.

We zoeken je fysieke en mentale grenzen op. Waar je in teamverband missies moet voltooien en waar het succes bepaald wordt door bijdrage van elk teamlid. Natuurlijk staat plezier en een leuke dag centraal…..
Ook bieden we de mogelijkheid aan voor productpresentaties, vergaderfaciliteiten en horeca faciliteiten in combinatie met teambuilding. Dit in samenwerking met lokale horeca bedrijven. Zou eens wat anders willen gaan doen dan “ bowlen” met uw team, kom dan ervaren hoe het is om door (oud) mariniers getraind te worden!
voor meer informatie: events.dmrc@gmail.com of via www.dmc.nl

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.