DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Eemskrant: Dutch Marines Rowing Challenge aangekomen in de haven van Delfzijl

Delfzijl – Ruim dertig oud mariniers roeien deze week de Dutch Marines Rowing Challenge van Den Helder naar Wilhelmshaven in Duitsland, 352 kilometer in totaal. Donderdagmiddag kwamen ze aan in de haven van Delfzijl.

Na vertrek uit Den Helder roeiden de mannen over de Waddenzee naar Lauwersoog. Daar werd overnacht. Het plan om over de Waddenzee verder te roeien naar de Eemshaven moest worden bijgesteld vanwege het slechte weer. De oud mariniers trokken nu binnendoor via het Lauwersmeer, het Reitdiep, de stad en via het Eemskanaal naar Delfzijl. Daar kwamen ze rond twintig over drie aan. Ze werden opgewacht door wethouder Hans Ronde die de heren namens de gemeente een kleine bijdrage kon doen voor hun missie. Morgen gaan de mariniers verder dan steken ze de Eems over naar Emden.

Klik hier om naar het volledige nieuwsartikel te gaan in de Eemskrant.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.