DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Doop nieuwe sloep DMRC “De Gebroeders De Witt” voor afdeling Noord

Vandaag is de sloep voor DMRC trainingslocatie Noord Nederland gedoopt.
Een kleine maar uitermate vrolijke en bijzondere plechtigheid in de haven van Zwartsluis.

Thérèse Boer van gastronomie De Librije doopte de sloep “De Gebroeders De Witt”. En na het feestelijk sprenkelen van champagne over de sloepboeg wenste zij de sloep en haar bemanning een behouden vaart, geluk en voorspoed toe.

De Gebroeders De Witt heeft Zwartsluis in eerste aanleg als thuishaven. Er zal twee keer per week geroeid worden door DMRC-ers uit Fryslan, Drenthe,Overijssel en Groningen.
Deze zevende sloep van DMRC zal mee gaan doen aan onze nieuwe Challenge Den Helder -Wilhelmshaven in 2017.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.