DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

DMRC roeit 358 km, dezelfde afstand doet Steven Schless hardlopend

Steven Schless

Steven Schless, sinds 2018 aangesloten bij DMRC voert alternatieve monster topprestaties uit, en zal de gehele challenge 2023 route gaan hardlopen. 358 kilometer in 8 dagen. Zijn relaas:

Als burger voel ik een diepe verbondenheid met (oud) geüniformeerden en ben ik me bewust van de uitdagingen die zij kunnen ervaren bij terugkomst uit conflictgebieden, maar ook op latere leeftijd.

Het is belangrijk dat we als maatschappij meer aandacht en steun bieden, niet alleen aan deze (oud) mariniers maar aan alle (oud) geüniformeerden, onder andere veteranen en politieagenten, met PTSS.

Door mijn eigen ervaringen met fysieke en mentale tegenslagen weet ik hoe belangrijk het is om elkaar te steunen en hulp te zoeken. Maar ook hoe moeilijk het kan zijn om te moeten erkennen dat je er zelf niet uit komt. Daarom zet ik mij middels sportieve prestaties in voor (oud)  met PTSS om meer aandacht en donaties voor dit onderwerp te genereren. Uiteindelijk geldt ook hier, net als voor de gehele samenleving, dat als iedereen aan elkaar denkt, er aan iedereen wordt gedacht.

Steven Schless

Ik geloof dat we als maatschappij kunnen bijdragen aan een betere toekomst voor onze (oud) geüniformeerden. Laten we samenwerken en ons inzetten voor deze belangrijke zaak.
Steven Schless

Volg Steven via https://www.strava.com/athletes/2438762 en zijn voorbereiding op de Challenge Maastricht-Rotterdam waar hij in 8 dagen 358km hardlopend zal afleggen in solidariteit met de roeiers van de Dutch Marines Rowing challenge.

Sponsor: Runnersworld Rotterdam Centrum op Instagram.

 https://www.instagram.com/runnersworld010/?hl=en

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Bierpakket DMRC

Bierpakket DMRC

Om geld te genereren voor de Challenge 2023 van Maastricht naar Rotterdam gaat de DMRC bierpakketten verkopen. Het zijn vier bieren gebrouwen door de Stadsbroewerie Remunj / Stadsbrouwerij Roermond

Lees verder »

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.