DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Het 2e landelijke TV optreden van de Dutch Marines Rowing Challenge naar aanleiding van onze deelname aan Vechten op de Vecht op 5 april 2014.

Uitgezonden op zaterdag 5 april 2014 om 22.30 uur op SBS6 bij Hart van Nederland.

Dutch Marines Rowing Challenge | Rotterdam – London 2015 is een fundraiser van Stichting Dutch Marines waarbij (oud) mariniers een afstand van 350 kilometer roeien om de 350 ste verjaardag van het Korps Mariniers te vieren en geld in te zamelen voor buddies in nood en nabestaanden van het die ontvallen zijn.

Meer info over DMRC is te vinden via www.dmrc.nl

Mail: marcom@dmrc.nl
Facebook: Dutch Marines Rowing Challenge
Twitter: DMRC2015

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.