DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Baltic Sea Circle Winter Rally – dag 7 t/m 12

Baltic Sea Circle Winter Rally – dag 7 t/m 12

Lennert en Dorian zijn ondertussen gearriveerd in Estland. Land nummer 6. Op de teller staan nu Duitsland, Denemarken, Zweden, Noorwegen, Finland en Estland.

Op de negende dag van hun reis hebben zij de Noordkaap bereikt, wat een topprestatie van Lennert en Dorian, maar vooral van hun VOLVO-164!

Baltic Sea Circle Winter Rally – dag 7 t/m 12

Onderweg komen ze prachtige landschappen tegen en zien ze ‘s avonds het Noorderlicht, maar is er ook tijd voor sight seeing. In Finland hebben ze o.a. in Rovaniemi het dorp van de Kerstman bezocht. Dat was over de top toeristisch.

Maar ze zijn er nog niet, nog 5 dagen navigeren naar de finish. Ze mogen geen elektronische navigatiemiddelen gebruiken dus is het old school kaart lezen.

Baltic Sea Circle Winter Rally – dag 7 t/m 12

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.