DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Baltic Sea Circle Winter Rally – dag 1 t/m 6

Baltic Sea Circle Winter dag 1 t/m 6

De eerste 6 dagen van de Rally zitten er op. Lennert en Dorian zijn vanaf de start in Hamburg op dag 2 door Duitsland, Denemarken, Zweden en Noorwegen gereden.

Baltic Sea Circle Winter dag 1 t/m 6

Het eerste stuk in Zweden was het nog mooi groen, maar vanaf Mora zijn ze de eerste sneeuw tegengekomen, dus de spijkerbanden eronder en … door!

Na drie dagen Zweden zijn de heren Noorwegen binnen gereden en zijn ze op dag 6 beland in Narvik. Daar vond Dorian tijd om een stukje te skiën.

Onderweg moeten Lennert en Dorian challenges doen. Eén van de challenges was om Surströmming 200 km mee te nemen in de auto. In de opdracht stond niet waar, dus het werd netjes weggewerkt onder de motorkap.

Slapen doen ze overigens in de buitenlucht, zelfs boven de poolcirkel.

Baltic Sea Circle Winter dag 1 t/m 6

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.