DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

960 Bierpakketten samengesteld, mede dank zij PSW AC Heytse

Bierpakket DMRC

Toen begin dit jaar het voorstel kwam om bierpakketten te verkopen om geld op te halen voor de DMRC challenge van 2023, had niemand kunnen bedenken dat er 960 pakketten verkocht zouden worden. Het bier van de Stadsbroewerie Remunj was al gebotteld in flessen met etiketten, dus de etiketten moesten er van af. Dat op zich was al een challenge…

logo-psw

En toen kwam daar het voorstel van PSW AC Heytse. Zij zochten nog activiteiten voor de dagbesteding en hebben in een paar weken tijd de etiketten verwijderd (4 x 960 = 3840 etiketten!).
Clienten van de dagbesteding PSW AC Heytse, heel erg bedankt voor jullie hulp. Zonder jullie was de bierpakketten actie en dan met name het samenstellen van de pakketten niet zo snel verlopen.
We zien jullie graag op ons evenement in Thorn op zondag 27 augustus.

 

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Bierpakket DMRC

Bierpakket DMRC

Om geld te genereren voor de Challenge 2023 van Maastricht naar Rotterdam gaat de DMRC bierpakketten verkopen. Het zijn vier bieren gebrouwen door de Stadsbroewerie Remunj / Stadsbrouwerij Roermond

Lees verder »

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.