DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Op zaterdag 12 mei 2018 organiseert de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) voor de 3e achtereenvolgende keer de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam. De Memorial Regatta is een roeisloepwedstrijd over een afstand van 16,65 kilometer over de rivier de Maas. De start en finish zijn in het ‘Boerengat’ bij jachthaven “De Rotterdamsche Admiraliteit” aan de Admiraliteitskade 86 te Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam is gevraagd het startschot te komen geven.
Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden.

Ambitie
Het is onze ambitie om dit jaar een deelnemersveld van meer dan 15 sloepen -waaronder de 7 sloepen van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC)- aan de start van deze unieke roeisloepenrace te laten verschijnen.

Achtergrond Memorial Regatta
De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam wordt door de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC), het Korps Mariniers, de gemeente Rotterdam en de Stichting Rotterdam en de Mariniers georganiseerd ter nagedachtenis aan het bombardement op de stad Rotterdam op 14 mei 1940. Niet alleen de offers van de mariniers en burgerslachtoffers van het bombardement staan centraal. Ook diegenen die getroffen zijn tijdens hun actieve dienst en de nabestaanden van overleden mariniers worden met de Regatta eer bewezen.

De route:

Route 14th of May Memorial Regatta Rotterdam

 

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.