DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Missie en Visie Cura con Cura

De missie

Als zorgprofessional ben je onmisbaar in onze maatschappij. De zorg in Nederland is goed geregeld. Aan zorg zit geen leeftijd, iedereen moet de juiste zorg ontvangen als dit nodig is. Een beroep kunnen doen aan onze de zorgprofessionals is van groot belang. Goede zorg bieden is alleen mogelijk als de juiste mensen op de juiste plekken mogen werken.

Dit is maatwerk. Ik help de zorgprofessionals naar het vinden van de perfecte baan. Door te luisteren, signaleren en juist te handelen weten wij welke zorgorganisatie het beste bij hun past. Alleen door gelukkig te zijn in je werk kan je zoveel liefde en inzet geven aan je clienten.

De visie

Het blijft een van de grootste uitdagingen in de zorg- en welzijnssector. Het aantrekken en behouden van zorgprofessionals. Het personeelstekort zal de komende jaren alleen maar stijgen. De vergrijzing zal de zorg nog meer belasten. De komende jaren zal er tussen de zorgprofessionals een piek aan vergrijzing plaatsvinden.
Hierdoor is het belangrijk om de medewerkers een stabiele werkomgeving te bieden.

Als zorgbemiddelaar is het mijn taak om mee te helpen om de toekomst te waarborgen en ervoor te zorgen dat de komende generaties zien hoe mooi te is om in de zorg te mogen werken. Wij houden alle ontwikkelingen in de zorg in de gaten en delen nieuwe ontwikkelen op de website. Alleen samen kunnen wij de toekomst van de zorg op een hoog niveau houden.