DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Deelname DMRC 8 april 2023 De 20e Utrechtse Grachtenrace Rondom

Sloeproeirace van 13,4KM

Een aantal fanatieke (oud) roeiers organiseert op zaterdag 9 april 2022 voor de 19e keer de Utrechtse grachtenrace ronDom. De start, finish en evenementterrein is gelegen aan de veilinghaven te Utrecht onder de trechters.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Sloeproeiwedstrijd

20e Utrechtse Grachtenrace RonDom

zaterdag 8 april 2023

Een sloeproeiwedstrijd rond en in het centrum Utrecht

Event datum: 08/04/2023

De wedstrijd voert de Roeier vanaf de veilinghaven over het merwedekanaal via de Vaartse rijn naar de Stadsbuitengracht, door de karakteristieke Oudegracht en via de Vaartse rijn terug naar het einddoel, de historische Veilinghaven naast de Jaarbeurs.

Ook dit jaar is de ronDom onderdeel van de “Grachten Cup”. De Grachten Cup Bestaat in 2022 uit 4 wedstrijden, Utrechtse Grachtenrace ronDom, Zwolse Grachtenrace, Grachtenrace Amsterdam en Liwwadster rondje. De sloep die het beste presteert over de 4 wedstrijden neemt na Amsterdam de befaamde “Grachten Cup” mee naar huis.

Deel dit event

DMRC nieuws over dit event

Verbondenheid, kracht en toewijding

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief!

Wil jij automatisch per e-mail de laatste nieuwsberichten over de DMRC ontvangen? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Bekijk andere Events

In deze zin, een krachtige term

EVENT: 22/06/2024

Vlaggetjesdag Scheveningen 22 juni 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 zal DMRC present zijn bij het event Vlaggetjesdag Scheveningen…

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.