DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Deelname DMRC 1 april 2023 sloeproeiwedstrijd Vechten op de Vecht

Eerste sloeproeiwedstrijd 2023

In 2009 is de Stichting Vechten op de Vecht begonnen met het organiseren van een rondje roeien op de Vecht in Weesp. Inmiddels staat deze tocht na al die jaren wel bekend als dé start van het sloeproeiseizoen! Met recht: Vechten op de Vecht.
Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Sloeproeiwedstrijd

Vechten op de Vecht

1 April 2023

Een spectaculaire start in de kom van Weesp

Event datum: 01/04/2023

De aantrekkelijke route, de spectaculaire start in de kom van Weesp, de route van ruim 11 km en de diversiteit aan deelnemers, maakt het een heerlijke wedstrijd zo aan het begin van het sloeproeiseizoen. Niet alleen voor de gebruikelijke FSN sloepen, maar ook voor GIGs, St. Ayles Skiffs & Drakenboten is er een plekje en dat maakt het evenement alleen maar nog leuker en completer.

De stichting ‘Vechten op de Vecht’ tracht er als organisatiecomité elk jaar weer een gezellige wedstrijd van te maken door gedurende de dag te zorgen voor een uitval in onze feesttent. Elk jaar weer is het dankzij veel vrijwilligers en sponsoren een waar feestje.

Deel dit event

Foto's en filmpjes DMRC Vechten op de Vecht 2013 en 2014

Nieuws DMRC Vechten op de Vecht

Verbondenheid, kracht en toewijding

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief!

Wil jij automatisch per e-mail de laatste nieuwsberichten over de DMRC ontvangen? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Bekijk andere Events

In deze zin, een krachtige term

EVENT: 22/06/2024

Vlaggetjesdag Scheveningen 22 juni 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 zal DMRC present zijn bij het event Vlaggetjesdag Scheveningen…

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.