DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

7de editie 14th of May Memorial Regatta Rotterdam op 11 mei 2024

Sloeproeiwedstrijd Rotterdam

Met de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam herdenken we 14 mei 1940; de dag van het bombardement op de stad Rotterdam. In 2024 84 jaar geleden. Het bombardement op de stad Rotterdam is een tragische gebeurtenis in de geschiedenis van de stad. Een gebeurtenis die jaarlijks wordt herdacht.

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

7de Editie

Sloeproeiwedstrijd Rotterdam

Inschrijven kan binnenkort

Een indrukwekkend saluut. Elk jaar weer

Event datum: 11/05/2024

Ter herdenking organiseren (oud-)mariniers die lid zijn van de roeisloepvereniging Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) samen met de Stichting Rotterdam en de Mariniers, de Van Ghent Kazerne van het Korps Mariniers, het Mariniersmuseum en de gemeente Rotterdam een wedstrijd voor roeisloepen over verschillende afstanden; de ‘14th of May Memorial Regatta Rotterdam’.

De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam is met de herdenking voorafgaand aan de roeiwedstrijd, voor de deelnemers, voor de organisatie en voor de toeschouwers een moment van reflectie en bezinning. Van stilstaan bij en herdenken van hen die ons zijn ontvallen. Van letterlijk en figuurlijk ‘stilstaan en stil zijn’ ná het Signaal Taptoe met alle ‘riemen op’ van de deelnemende sloepen.

Herdenkingsmonument 14 mei 1940
bombardement op Rotterdam.

Deel dit event

Foto's 14TH OF MAY MEMORIAL REGATTA ROTTERDAM 2019

Team inschrijven

Meld jouw sloep team aan

Met het onderstaande formulier schrijf je het team in voor de 7de editie 14th of May Memorial Regatta Rotterdam op 11 mei 2024!

Sloepklasse(Vereist)
Samenstelling team(Vereist)
Parkeren

Voor het parkeren van auto en/of trailer wordt gebruik gemaakt van de parkeergelegenheid bij de Van Ghentkazerne. I.v.m. beveiliging zijn enkele gegevens noodzakelijk om toegelaten te kunnen worden. Zonder opgave van gegevens, kan geen gebruik worden gemaakt van de parkeergelegenheid. Vul s.v.p. kenteken auto en trailer en ook naam van chauffeur hieronder in:

KRANEN(Vereist)
Risicoverklaring(Vereist)
Privacyverklaring(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Nieuws over de regatta

Verbondenheid kracht en toewijding

Bierpakket DMRC

Bierpakket DMRC

Om geld te genereren voor de Challenge 2023 van Maastricht naar Rotterdam gaat de DMRC bierpakketten verkopen. Het zijn vier bieren gebrouwen door de Stadsbroewerie Remunj / Stadsbrouwerij Roermond

Lees verder »

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief!

Wil jij automatisch per e-mail de laatste nieuwsberichten over de DMRC ontvangen? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Bekijk andere Events

In deze zin, een krachtige term

EVENT: 22/06/2024

Vlaggetjesdag Scheveningen 22 juni 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 zal DMRC present zijn bij het event Vlaggetjesdag Scheveningen…