DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

18 feb – 5 maart 2023 doet DMRC mee met de Baltic Sea Circle Rally 2023

Lennert Ras en Dorian Papavoine

Van 18 februari – 5 maart 2023 zullen Lennert Ras en Dorian Papavoine meedoen aan de Baltic Sea Circle Rally in een Volvo 164. Buiten dat de rally zelf een uitdaging is, dient er een goed doel aan verbonden te worden waarvoor geld ingezameld wordt en zij hebben gekozen voor de DMRC!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Baltic Sea Circle Rally

Hamburg Polen Finland Noorwegen Hamburg

18 Februari 2023

Een spectaculaire rally Hamburg Polen Finland Noorwegen Hamburg

Event datum: 18/02/2023

De 16 dagen durende rally gaat vanaf Hamburg, via Polen & de Baltische staten naar Finland, alwaar via de Noordkaap en Westkust van Noorwegen weer terug gereden wordt naar Hamburg.

De exacte route wordt pas 1 dag voor vertrek bekend gemaakt. Snelwegen of digitale navigatie is niet toegestaan en tevens mag accommodatie alleen geregeld worden bij aankomst en dient niet gereserveerd te worden.

Meer informatie over de rally kan men hier vinden:
https://superlative-adventure.com/nl/baltic-sea-circle-winter.html

Bovenstaand in combinatie met een uitdagende route over sneeuw en ijswegen gaan Lennert en Dorian voltrekken in een Volvo 164 – een auto uit 1970 dus meer dan 50 jaar oud. Ze zijn de afgelopen tijd reeds bezig geweest deze auto klaar te maken voor deze uitdaging.

Om de kosten te drukken zullen zij ook proberen zoveel mogelijk te kamperen onderweg. Wanneer mogelijk, ontvangen zij dan ook graag tips voor bivak in de kou (of zelfs leenmateriaal zoals een goede slaapzak?). Iets wat de mariniers onder ons niet vreemd is.

Onderstaand nog enige foto’s van het project tot dusver.

Deel dit event

Foto's van de Volvo

Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief!

Wil jij automatisch per e-mail de laatste nieuwsberichten over de DMRC ontvangen? Meld je aan op de nieuwsbrief!

Bekijk andere Events

In deze zin, een krachtige term

EVENT: 22/06/2024

Vlaggetjesdag Scheveningen 22 juni 2024

Op zaterdag 22 juni 2024 zal DMRC present zijn bij het event Vlaggetjesdag Scheveningen…

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.