DMRC Dutch Marines Rowing Challenge

Wereldpremière! 26 aug 18:00 organiseert de stichting in het Openluchttheater Thorn een concert waarmee wij aandacht vragen voor de gevolgen van een posttraumatische stressstoornis (PTSS)

Openluchttheater Thorn Wereldpremière Muzikale Compositie QPO

Op zaterdag 26 augustus van 18:00 – 20:00 uur organiseert de stichting in het Openluchttheater Thorn een concert waarmee wij aandacht vragen voor de gevolgen van een posttraumatische stressstoornis (PTSS), bij (oud)mariniers en andere geüniformeerde (oud) beroepsbeoefenaren.

Hoogtepunt van het concert is de wereldpremière van de muzikale compositie ‘Qua Patet Orbis’, gecomponeerd door Vincent Cox. QPO is het motto van het Korps Mariniers en het betekent: ‘Zo wijd de wereld strekt’. Het muziekwerk verklankt met gelaagde arrangementen, afwisselend harmonieus en statig de drie korpswaarden: Verbondenheid – Kracht – Toewijding.

Het concert is onderdeel van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) roei challenge van Maastricht naar Rotterdam, een totale afstand van 358 km (ter ere van het 358-jarig bestaan het het Korps Mariniers in 2023). Na het concert vindt er een grand entree voor de roeiers plaats op MRT Beach. Alle concertbezoekers zijn van harte uitgenodigd om na afloop mee te lopen naar het dagstrand waar we de roeiers op feestelijke wijze zullen ontvangen en succes zullen wensen!

Meer informatie of Tickets kopen:

Wereldpremière Muzikale Compositie QPO

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

Verbondenheid, kracht en toewijding

Super dat jij mee wil doen!

Bij de DMRC kan je op verschillende manieren mee doen. Kies hieronder op welke manier je mee wilt doen:

Mee doen als vrijwilliger?

DMRC kan niet zonder vrijwilligers. Denk aan transport, begeleiding op het water, voeding etc. In elk onderdeel van de motor DMRC is een vrijwilliger. Wil jij mee doen als vrijwilliger dan zijn wij dolblij! Meld je aan met het onderstaande formulier.

Mee doen als roeier of stuurman?

Super als je mee wilt roeien! Je kan mee roeien en je kan ook stuurman of stuurvrouw zijn. Je kan ook voor beide kiezen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact op!

Mee doen als donateur?

Met de inkomsten kunnen wij de kosten betalen van de challenges, zodat wij daarmee geld kunnen inzamelen en aandacht vragen voor een goed doel, zoals hulp bij PTSS. U ontvangt regelmatig een nieuwsbrief. Vul het formulier in en wij contacten u!

Mee doen als sponsor?

Fantastisch als u mee wilt doen als sponsor! Zo kunt u met uw bedrijf op 1 van de roeisloepen komen, vermeld worden op de website en op socialmedia kunt u worden genoemd. Laten wij bellen om de opties te bespreken! Vul het onderstaande formulier in i wij bellen u terug.