Previous Next

AANMELDEN 14TH OF MAY MEMORIAL REGATTA ROTTERDAM 2022 | 5e editie

Op zaterdag 7 mei 2022 zal voor de 5e maal in successie de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam plaatsvinden; een ROEISLOEPENRACE over 10,65 kilometer over de Maas en binnenhavens (Wijn-, Leuve- en Waalhaven) van Rotterdam. Roeiwedstrijd georganiseerd onder auspiciën van de DMRC met medewerking van Korps Mariniers. Voorafgaand aan wedstrijd ceremonie ter herdenking bombardement op Rotterdam op 14 mei 1940. Roeien voor het goede doel van de DMRC: hulp aan buddy's in nood. Fantastische entourage aan de Admiraliteitskade met eten, drinken en muziek

Edities 2020 & 2021 gingen niet door ivm de corona crisis

  • Datum: zaterdag 7 mei 2022
  • Afstand: 10,65 km
  • Start/ Finish: Admiraliteitskade
  • Eerste race: in 2016
  • Deelnemers: max 75 sloepen
  • Faciliteiten: Kranen, Douchegelegenheid, Toiletten, EHBO

U kunt zich aanmelden met het onderstaande formulier:

 

VOOR en NA de wedstrijd kranen Alleen VOOR de wedstrijd kranen Alleen NA de wedstrijd kranen Beide keren NIET kranen

Wilt u gebruik maken van de parkeergelegenheid op de Van Ghentkazerne?

Voor het parkeren van auto en/of trailer wordt gebruik gemaakt van de parkeergelegenheid bij de Van Ghentkazerne. I.v.m. beveiliging zijn enkele gegevens noodzakelijk om toegelaten te kunnen worden. Zonder opgave van gegevens, kan geen gebruik worden gemaakt van de parkeer-gelegenheid. Vul s.v.p. kenteken auto en trailer alsmede naam van chauffeur hieronder in:

Ik verklaar deel te nemen op eigen risico en het is mij bekend dat de organisatie DMRC niet aansprakelijk kan worden gesteld voor welke schade dan ook, direct of indirect verband houdende met de deelname.

© 2022 Dutch Marines Rowing Challenge