Previous Next

AANMELDEN 14TH OF MAY MEMORIAL REGATTA ROTTERDAM 2020 | 5e editie

Beste roeier,
Op zaterdag 09 mei 2020 organiseert de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC) voor de 5e achtereenvolgende keer de 14th of May Memorial Regatta Rotterdam. Het is daarmee het eerste lustrum van deze roeisloepwedstrijd. De Memorial Regatta is een roeisloepwedstrijd over de rivier De Maas en gaat dit jaar over de verkorte afstand van 10,65 kilometer. De start is in de Oude Haven en de finish is in het ‘Boerengat’ bij jachthaven “De Rotterdamsche Admiraliteit” te Rotterdam. Burgemeester Aboutaleb van Rotterdam is gevraagd het startschot te komen geven.

Wil jij met je roeisloepteam aanhaken?
Vul dan het onderstaande aanmeldingsformulier in op deze pagina.
Er zal geroeid worden in de klassen Whaler, Kuiken, St Ayles Skiff en Pilot Gigs. Aan deelname zijn verder geen kosten verbonden. Wij vragen de deelnemende sloepen om een vrijwillige donatie voor ons goede doel.

Ambitie
Het is onze ambitie om tijdens ons eerste lustrum een deelnemersveld van 50 sloepen -waaronder de 7 sloepen van de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC)- aan de start van deze unieke roeisloepenrace te laten verschijnen.

Achtergrond Memorial Regatta
De 14th of May Memorial Regatta Rotterdam wordt door de Dutch Marines Rowing Challenge (DMRC), het Korps Mariniers, de gemeente Rotterdam, het Mariniers Museum en de Stichting Rotterdam en de Mariniers georganiseerd ter nagedachtenis aan het bombardement op de stad Rotterdam op 14 mei 1940. Niet alleen de offers van de mariniers en burgerslachtoffers van het bombardement staan centraal. Ook diegenen die getroffen zijn tijdens hun actieve dienst en de nabestaanden van overleden mariniers worden met de Regatta eer bewezen.

AANMELDINGSFORMULIER

14TH OF MAY MEMORIAL REGATTA ROTTERDAM

Zaterdag 09 mei 2020

 

VOOR en NA de wedstrijd kranen Alleen VOOR de wedstrijd kranen Alleen NA de wedstrijd kranen Beide keren NIET kranen

Wilt u gebruik maken van de parkeergelegenheid op de Van Ghentkazerne?

Voor het parkeren van auto en/of trailer wordt gebruik gemaakt van de parkeergelegenheid bij de Van Ghentkazerne. I.v.m. beveiliging zijn enkele gegevens noodzakelijk om toegelaten te kunnen worden. Zonder opgave van gegevens, kan geen gebruik worden gemaakt van de parkeer-gelegenheid. Vul s.v.p. kenteken auto en trailer alsmede naam van chauffeur hieronder in:

Ik verklaar deel te nemen op eigen risico en het is mij bekend dat de organisatie DMRC niet aansprakelijk kan worden gesteld voor welke schade dan ook, direct of indirect verband houdende met de deelname.

© 2020 Dutch Marines Rowing Challenge